vianočne ladený hudobný kanál Stingray X-MAS a bezplatný prístup k balíku FilmBox Pak s tromi filmovými kanálmi.

UPC DTH, popredný európsky poskytovateľ satelitných televíznych služieb, pripravil na december pre slovenských a českých zákazníkov svojej služby freeSAT špeciálny vianočný darček v podobe sviatočného hudobného kanálu a troch filmových kanálov v balíku FilmBox Pak. Od 1. decembra 2015 do 4. januára 2016 budú mať zákazníci s aktivovaným balíkom freeSAT medium príležitosť počúvať na pozícii č. 199 hudobný kanál Stingray X-MAS zameraný na vianočnú hudbu. Od 18. decembra 2015 do 4. januára 2016 získajú tiež prístup ku kanálom FilmBox s nevyčerpateľnou ponukou celovečerných filmov a seriálov všetkých žánrov. A zákazníci, ktorí sa rozhodnú aktivovať si ku svojim dovtedajším službám balík FilmBox Pak, sa môžu tešiť na kanál FilmBox Extra HD, ktorý od 5. januára 2016 nájdu na pozícii č. 72. Počet kanálov v balíku FilmBox Pak tým vzrastie na štyri.

Kanál FilmBox Extra HD vo vysokom rozlíšení ponúka pestrý výber filmov a seriálov všetkých žánrov pre celú rodinu 24 hodín denne, bez reklám a s kvalitným českým alebo slovenským dabingom. Každý mesiac sa diváci môžu tešiť až na 30 filmových premiér a to najlepšie z produkcie hollywoodskeho štúdia Universal a ďalších známych svetových producentov.

Vianočný hudobný kanál Stingray X-MAS, ktorý budú mať poslucháči k dispozícii viac ako mesiac, ponúkne sviatočnú hudbu všetkých žánrov, od klasických hitov po tituly na špici najnovších rebríčkov i menej známe vianočné hudobné lahôdky. Bez reklám, bez hovoreného slova, iba najlepšia hudba na každú príležitosť. Hudobný režisér Henry Van Den Hoogen, ktorý prežil celý život s hudbou a má vynikajúci prehľad o všetkom od countryových legiend po Straussove valčíky, je tým najpovolanejším na zostavenie špeciálneho sviatočného hudobného menu.

freeSAT si týmto dovoľuje popriať všetkým divákom príjemné prežitie vianočných sviatkov nielen s darčekovou programovou ponukou.