Získali ste už 800-tisíc zákazníkov. Kedy očakávate dosiahnutie magickej miliónovej hranice?

Od roku 2010 sme zaznamenali šesťdesiatpercentný nárast počtu zákazníkov, takže pokiaľ sa nám bude dariť takto i naďalej, dočkáme sa ho určite čoskoro!

Významne ste rozšírili programovú ponuku pre stredoeurópskych a východoeurópskych divákov. Môžete naznačiť, na čo sa môžu tešiť vblízkej budúcnosti? Plánujete zaujímavé „prírastky“?

Priebežne rokujeme svýznačnými poskytovateľmi televízneho obsahu, aby sme našim divákom mohli neustále ponúkať najzaujímavejšiu programovú skladbu. Záleží nám aj na tom, aby zákazníci mali pocit, že za svoje peniaze získavajú adekvátnu službu. Načúvame ich prianiam vo veci programu a snažíme sa zohľadňovať to pri zavádzaní noviniek. Tiež sme si dobre vedomí, že televízny priemysel – vysielatelia itvorcovia – jednoznačne prechádzajú na vysoké rozlíšenie amy, samozrejme, nebudeme zostávať pozadu.

Kaktuálnym trendom v televíznom vysielaní patrí dostupnosť obsahu viacerými rôznymi spôsobmi alebo na viacerých obrazovkách rôznych typov, tzv. multichannel alebo multiscreen. Môžeme očakávať kroky aj v tomto smere?

Liberty Global usilovne pracuje na zavedení možnosti pozerať televízny obsah na viacerých obrazovkách a my sme súčasťou tohto projektu. Už dnes ponúkame službu HBO GO a s novou generáciou satelitných prijímačov bude pre nás ľahšie pridávať aj ďalšie služby, ktoré spustíme azda v najbližších mesiacoch.

Veľký úspech ste zaznamenali sponukou časovo obmedzeného nekódovaného prístupu ku kanálom AXN, AXN White a AXN Black. Plánujete takéto otvorené „okno“ aj pri ďalších vybraných kanáloch?

Kampane, ako bola tá, ktorá bezplatne sprístupnila tri kanály AXN, sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené amôžem potvrdiť, že v spolupráci s našimi programovými partnermi plánujeme rozmanité kampane pre všetky kategórie divákov.

UPC DTH slávi pätnásť rokov na trhu. Akým smerom sa bude uberať ďalej?

Myslím si, že rast, ktorý zaznamenávame od spustenia služieb satelitnej televízie apredovšetkým vposledných piatich rokoch, jednoznačne dokazuje, že zákazníkom sa páči naša činnosť – poskytovanie ucelenej programovej ponuky za priaznivú cenu a s vynikajúcimi zákazníckymi službami. Preto budeme aj naďalej pokračovať týmto smerom. Navyše chceme posilňovať sieť našich nezávislých autorizovaných predajcov aúzko s nimi spolupracovať na zvyšovaní spokojnosti zákazníkov. Aplánujeme tiež inovácie voblasti nových produktov a technológií, aby sme zaistili spokojnosť doterajších zákazníkov a prilákali nových, apriblížili sa tak kmagickej hranici jedného milióna zákazníkov.

Čo povedali naši spokojní zákazníci (zaznamenané na zákazníckych linkách):

„Ďakujem za rýchly a jednoduchý spôsob nadobudnutia vašej služby. Je skvelá tak svojou podstatou, ako aj dostupnosťou vysokého rozlíšenia. Určite vás odporučím i svojim známym. Ešte raz vďaka za expresnú inštaláciu.“ (zákazník UPC Direct zMaďarska)

„Som spokojná so službou aj s prístupom pracovníkov centra služieb zákazníkom, s ich ochotou adostupnosťou. Nikdy nebol problém zavolať a získať pomoc. Páči sa mi aj programová ponuka – tak základných, ako aj rozšírených balíkov. Určite môžem všetkým odporučiť!“ (zákazníčka freeSAT zČeskej republiky)

„Som vaším zákazníkom už mnoho rokov aso službami som veľmi spokojný.“ (zákazník freeSAT zo Slovenska)