Nedajte si ujsť príležitosť vyhrať poukaz na nákup v hodnote 350 eur v obchode Konsepti so zameraním na interiérový dizajn.

Poskytovateľ satelitných televíznych služieb UPC DTH a jeho služba freeSAT vyhlasuje v spolupráci so spoločnosťou Scripps Networks Interactive novú súťaž k seriálu Zadní dvorky na kanáli Fine Living. Súťaže o hodnotnú cenu sa môžu na webovej stránke a facebookovom profile freeSAT zúčastniť všetci diváci kanála Fine Living zo Slovenska.

V seriáli Zadní dvorky, ktorého druhú sériu začne vysielať kanál Fine Living

7. augusta 2015, záhradný architekt Chris Lambton a jeho manželka premieňajú zanedbané, zarastené a nevzhľadné záhradky na jedinečné moderné vonkajškové priestory podľa osobných požiadaviek každej rodiny a pridávajú aj nečakané prekvapenia.

Popredný poskytovateľ satelitného televízneho vysielania v strednej a vo východnej Európe UPC DTH začlenil kanál Fine Living z dielne spoločnosti Scripps Networks Interactive do svojej programovej skladby cez službu freeSAT v apríli tohto roku. Pre českých, slovenských, maďarských a rumunských divákov tak rozšíril ponuku programov zameraných na varenie a životný štýl.

Ako vyhrať?

Aby ste mali šancu vyhrať, je nutné odpovedať na dve jednoduché otázky týkajúce sa seriálu Zadní dvorky vysielaného na kanáli Fine Living, ktorý je súčasťou programovej ponuky služby freeSAT.

Súťaž sa uskutoční od 6. do 24. augusta 2015. Dostupná je iba on-line, konkrétne na webovej stránke a facebooku freeSAT na adrese sk.freesattv.tv, resp. sk-sk.facebook.com/freeSATtvSK. Na účasť v súťaži netreba mať založený facebookový profil. Súťaž je prístupná všetkým občanom Slovenskej republiky. Plné znenie pravidiel je k dispozícii na webovej stránke freeSAT.

Správne odpovede budú zlosované 27. augusta 2015 a mená výhercov oznámené najneskôr 3. septembra 2015.

Čo môžete vyhrať?

Cenou pre víťaza je poukaz na nákup v hodnote 350 eur vobchode Konsepti, uplatniteľný buď v predajni Konsepti v Bratislave, alebo v on-line obchode www.konsepti.com.